Assessment manager

De assessment manager haalt het beste in het personeel naar boven

Assessments zijn tegenwoordig schering en inslag. Er worden veel assessments afgenomen omdat de juiste mensen op de juiste plek moeten belanden in elk bedrijf. Op die manier worden mensen optimaal ingezet en dát merk je aan de resultaten. Om een assessment goed te laten verlopen en op te volgen, wordt gebruik gemaakt van een assessment manager. De assessment manager let op een aantal kerneigenschappen die per bedrijf en per assessment verschillend zijn. Zo kan een assessment manager letten op de volgende punten:

  • Oordeelsvorming;
  • Klantgerichtheid;
  • Vermogen tot samenwerken;
  • Aansturen van mensen;
  • Overtuigingskracht.

Neem contact op

Assessment manager past doelstellingen aan per bedrijf en situatie

Omdat de juiste mensen op de goede plek moeten staan op elk moment, zal een assessment manager de doelstellingen per assessment aanpassen naar de behoefte. Het is meer dan het toetsen van bepaalde vaardigheden. Door te testen en te interviewen achterhaalt de assessment manager de sterke en zwakke punten bij de personeelsleden en is het mogelijk om de beste eigenschappen op de juiste plek in te zetten. Niet alleen praktisch bij het werven van personeel dus, maar ook handig wanneer mensen geëvalueerd moeten worden met betrekking tot hun positie binnen het bedrijf.

Maak gebruik van de diensten van Eavan Consultancy

Loopbaancoaching, het evalueren van personeel en het juist inzetten van een assessment manager worden steeds belangrijker tegenwoordig. Het maakt grote verschillen op de werkvloer, zet de mensen op de juiste plaats en zorgt ervoor dat mensen ook langer bij het bedrijf betrokken willen blijven. Dat is waar we ons hard voor maken, we begeleiden medewerkers op de juiste manier met een op maat aangepaste aanpak. Wil je meer informatie over een assessment manager in Utrecht of over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op via 0611 95 43 90 of stuur een e-mail naar info@eavan.eu.