Drijfverentest

Drijfverentest: gelukkiger aan het werk

Het bepalen van een studie of werkplek zonder drijfverentest zorgt vaak voor teleurstellingen. De drijfverentest is ontwikkeld om te achterhalen wat een persoon drijft. Meer rijkdom, meer macht, meer sociale contacten, een hogere status of het uitbreiden van vaardigheden bijvoorbeeld. Door een studie of baan te kiezen aan de hand van de resultaten van een drijfverentest past de werknemer of student perfect bij de plek die hij of zij kiest. Dat betekent meer mogelijkheden in de carrière maar betekent ook vooral een werknemer of student die gelukkiger is.

Neem contact op

Aan de slag met een drijfverentest

De drijfverentest is bedoeld om te achterhalen wat de eigenlijke drijfveren zijn van een persoon. De studie of baan die gekozen wordt, moet passen bij de echte motivatie van een persoon. Zo wordt het makkelijker om te presteren, leuker om aan het werk te gaan en makkelijker om te groeien. Belangrijke factoren wanneer je als werknemer op de juiste plek aan het werk wilt waar je gelukkig bent en waar je je thuis voelt. Door eenvoudige vragen te beantwoorden tijdens de drijfverentest in een ontspannen omgeving weet je binnen enkele momenten wat jou echt drijft en wat je hiermee kunt.

Zoek uit wat jou drijft

Normen en waarden, motivatie en de houding die iemand aanneemt in het dagelijks leven zeggen veel over de carrière die bij deze persoon past. Door hier goed naar te kijken, gaat het werken niet alleen om het binnenhalen van een dagelijkse boterham. Het gaat om potentie, om kwaliteiten en de drijfverentest is hier een duidelijke basis voor. Wil je meer informatie hebben over de drijfverentest, loopbaan coaching of de kansen die er voor jou liggen op het gebied van groei? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 0611 95 43 90 of stuur geheel vrijblijvend een e-mail naar info@eavan.eu.