E-assessment

Meer resultaat met een e-assessment

Er zijn tal van manieren om personeel te werven en manieren om te kijken welke functie het best past bij welke werknemer. Maar de meeste manieren kosten direct veel tijd en geld en vereisen professionele ondersteuning bij het afnemen van de assessments. Daarom is een e-assessment een sterke optie. Het is een assessment die online afgenomen wordt. Een assessment kan afgenomen worden op locatie met een toezichthouder of gewoon vanuit huis. Op die manier zijn de resultaten binnen korte tijd duidelijk en heeft elke deelnemer gelijke kansen bij het doen van de e-assessment.

Neem contact op

Snel informatie met een e-assessment

Naast dat het voordelen heeft met betrekking tot de kosten en het feit dat het niet gebonden is aan een bepaalde plek, heeft de online assessment nog een groot voordeel. Het afnemen van een offline assessment betekent dat de gegevens en resultaten verwerkt of ingevoerd moeten worden zodat er een duidelijk eindresultaat zichtbaar is. Bij de e-assessment zijn de resultaten van alle deelnemers direct duidelijk en kunnen de resultaten van de e-assessment gemakkelijk, snel en overzichtelijk vergeleken worden. Praktisch wanneer er niet zoveel tijd is of er geen tijd verloren mag gaan bij het plaatsen van nieuwe medewerkers of het kiezen van nieuwe werknemers in het bedrijf.

Informatie is de sleutel tot succes

De juiste mensen op de juiste plek dankzij een e-assessment. Dat is een sterk uitgangspunt, maar vaak moet het assessment uitgebreid worden met offline assessments om meer informatie te verzamelen. Wil je weten welke aanpak het beste past bij de onderneming of wil je weten hoe wij te werk gaan? Neem dan vooral contact met ons op zodat we meer kunnen vertellen over assessments en de manier om de juiste mensen op de goede plek te krijgen. Bel ons op 0611 95 43 90 of stuur een e-mail naar info@eavan.eu.