Loopbaan APK

Loopbaan APK: wat zijn jouw kansen op de arbeidsmarkt?

Mensen wisselen tegenwoordig steeds vaker van baan. Dit heeft onder andere te maken met gedwongen ontslag na automatisering, maar het gebeurt ook steeds vaker dat mensen hun plek niet kunnen vinden. Dit heeft te maken met het feit dat de mensen eerst kijken naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dat is het verkeerde beginpunt. Het is beter om eerst te kijken naar de loopbaan APK. Het is een soort periodieke keuring waarbij elk individu kan zien waar hij of zij op de arbeidsmarkt staat, wat de kansen zijn en welke eisen er gesteld moeten worden aan een functie. De loopbaan APK laat zien waar de kansen liggen en waar jij op dit moment staat.

Neem contact op

Het gebruik van een loopbaan APK

De meeste onderzoeken en assessments kosten veel tijd. Dat is niet het geval met de loopbaan APK. Het is een vragenlijst die gericht is op de huidige werkervaring en de doelstellingen die de kandidaat heeft. Aan de hand daarvan wordt een rapport opgesteld met de persoonlijke score op de arbeidsmarkt. Hierbij kan gedacht worden aan mogelijke beroepen waar kansen liggen, informatie over de kwaliteiten van de deelnemer en het perspectief op de arbeidsmarkt over een langere periode. Zo weet je dankzij de loopbaan APK precies waar de kansen liggen en wat jouw sterke punten zijn.

Aan de slag met jouw loopbaan

Wil je zeker weten dat je de kansen op de arbeidsmarkt optimaal benut? Of wil je een baan vinden waar je de komende jaren met plezier kunt werken? Dan is de loopbaan APK een goed begin. We helpen je graag verder met de loopbaan APK en loopbaanadvies op maat. Neem gerust eens contact met ons op om over de mogelijkheden te praten. Je bereikt ons via 06 11 95 43 90 of stuur een e-mail naar info@eavan.eu.