Loopbaanbegeleiding in Amersfoort

Loopbaanbegeleiding Amersfoort met een eigen loopbaancoach in Amersfoort

Het kiezen van een carrière en werken aan een loopbaan is niet de makkelijkste taak. Elke werknemer wordt geconfronteerd met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en het eigen (on)vermogen om hier invulling aan te geven. Dit wordt vele malen makkelijker wanneer hij of zij weet over welke kwaliteiten beschikt wordt en wat de exacte mogelijkheden zijn. Wij zijn expert op het gebied van loopbaanbegeleiding in Amersfoort. Samen met een eigen loopbaancoach in Amersfoort wordt werken aan je carrière wel heel makkelijk en kun je direct beginnen aan de uitdagingen die voor jou klaarstaan.

Neem contact op

Meer gedaan krijgen met loopbaanadvies in Amersfoort

Gemotiveerd, gelukkig en met een gedreven gevoel naar het werk gaan. Een situatie waarin een werknemer kan groeien en zich op zijn of haar plek voelt. Dat is een uitgangspunt waar iedereen van profiteert. Daarom is loopbaanadvies in Amersfoort een goede keuze voor de mensen die verder willen groeien en die willen weten wat hun kwaliteiten zijn. Door de eigenschappen te testen, kunnen we een goede invulling geven over de loopbaan van de persoon. Uiteraard met alle mogelijke persoonlijke aandacht, bij Eavan Consultancy is namelijk iedereen een VIP.

Op naar haalbare uitdagingen in het werk

We begeleiden werknemers en helpen bij het zoeken naar haalbare doelstellingen. We testen of een target realistisch is en helpen bij de verdere ontwikkeling en het verkrijgen van competentie om dit werkelijkheid te maken. Op die manier worden realistische doelen gesteld waarbij vooral geredeneerd wordt vanuit de wensen en kwaliteiten van de werknemer. Zo wordt het makkelijker om te bepalen welke positie binnen een bedrijf geschikt is voor jou. Wil je meer informatie over loopbaanbegeleiding in Amersfoort, over een loopbaancoach in Amersfoort of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 11 95 43 90 of mail ons direct via info@eavan.eu.