Loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling – een proces dat niet vanzelf gaat

Weinig aspecten zijn zo belangrijk voor een carrière als loopbaanontwikkeling. Stilstand is niet goed voor een loopbaan en werkt ook niet bevorderend voor het individu zelf. Daarom is het van belang dat er eens in de zoveel tijd gekeken wordt naar de positie waarin iemand verkeert en of die situatie nog wel passend is bij de eigen situatie. Wij begeleiden werknemers waarbij we vooral motiveren en zorgen dat het proces van bewustwording in werking gezet wordt. Te veel mensen blijven zitten waar zij werken omdat het een veilige en vertrouwde situatie lijkt, terwijl het al lange tijd het moment is om een stap te zetten binnen de loopbaanontwikkeling.

Neem contact op

Loopbaanontwikkeling na het betreden van de arbeidsmarkt

De eerste stappen op de arbeidsmarkt zijn vaak voorzichtig. Een functie onder het eigen vermogen en onder de eigen capaciteiten bijvoorbeeld. Dat is geen probleem zolang er ruimte is voor loopbaanontwikkeling. Eavan Consultancy helpt medewerkers om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn en ondersteunt bij het opstellen van realistische doelstelling voor verdere loopbaanontwikkeling. Wanneer er ruimte is voor groei en gebruik van capaciteiten, dan is het belangrijk dat die ruimte gebruikt wordt.

Blijf werken aan de loopbaan

De arbeidsmarkt is dynamisch, net als de eigen capaciteiten en persoonlijke ontwikkeling. Loopbaanontwikkeling past perfect binnen dit beeld. We werken aan de hand van een persoonlijke aanpak waarbij elk persoon belangrijk is. Door te kijken naar de persoonlijke wensen en eigenschappen van elk individu zijn we in staat om een plan van aanpak op maat te maken, waardoor het succes vele malen groter is. Wil je meer informatie hebben over jouw kansen om te groeien op de arbeidsmarkt via loopbaanontwikkeling of wil je meer informatie over de manier waarop wij werken? Neem dan gerust contact met ons op via 0611 95 43 90 of stuur een e-mail naar info@eavan.eu.