Management coach

De management coach haalt meer uit het bedrijf

Gedragspatronen, groeimogelijkheden en interne communicatie. Het zijn een aantal sleutelbegrippen voor de mensen in een managementfunctie. Het management moet ervoor zorgen dat de processen op de werkvloer optimaal verlopen. Daarvoor zijn bepaalde kwaliteiten nodig die niet altijd (volledig) ontwikkeld zijn bij alle leden binnen het management. De management coach speelt op dat gebied een grote rol. Met kennis van bedrijfspsychologie, motivatie en coaching helpt de management coach om meer inzicht te krijgen en ondersteunt bij het ontwikkelen van het aanwezige talent. Op die manier wordt er meer uit het bedrijf gehaald zonder dat er extra mensen aangetrokken moeten worden.

Neem contact op

De doelstellingen van de management coach

Er is geen vast traject dat een management coach doorloopt binnen een bedrijf. Dat kan ook niet. Er moet eerst gekeken worden naar de eigenlijke situatie, de behoeften van het bedrijf, personeelsbestand en het management en uiteraard ook de kwaliteiten die aanwezig zijn. Aan de hand daarvan wordt gekeken naar de interne processen en communicatie, conflicthantering en reductie van stress. De persoonlijke aanpak maakt het inzetten van een management coach een aanrader voor elke onderneming, het is inzetbaar in elke sector en in elke fase van een onderneming, ongeacht de omvang.

Hulp bij en voor het management

Is het bedrijf stil komen te staan? Zijn er duidelijke verbeterpunten, maar is het niet duidelijk op welke manier dit opgepakt kan worden? Dan is het inzetten van een management coach een verstandige beslissing waarmee een groot verschil gemaakt kan worden. Wil je weten wat een management coach voor jou kan doen of wil je weten wat we nog meer kunnen bieden aan een bedrijf, het management of individuele personeelsleden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Je bereikt ons het makkelijkst via 06 11 95 43 90 of stuur een e-mail naar info@eavan.eu.