Management coaching

Management coaching, advies en motivatie op maat

Optimaal management begint bij het optimaal benutten van de eigen kwaliteiten van de managers zelf. Omdat dit makkelijker gezegd dan gedaan is, is management coaching op maat een service die het verschil kan maken. Management coaching richt zich op het ontwikkelen van de juiste eigenschappen en capaciteiten om zo managers in hun rol te laten groeien. Tijdens management coaching worden essentiƫle onderwerpen aangesneden zoals het maken van verbindingen tussen directie en medewerkers, het opvolgen van afspraken die niet nagekomen worden en het gebruikmaken van de verschillende persoonlijke eigenschappen binnen het team. Management coaching maakt managers van de mensen die de capaciteiten hebben, maar deze nog niet (volledig) hebben weten te ontwikkelen.

Neem contact op

Leidinggevenden staan op door management coaching

De juiste mensen op de juiste plek zetten is een belangrijke taak van het management, maar wanneer de kwaliteiten van de managers nog niet optimaal ontwikkeld zijn, dan wordt het lastig om deze doelstelling te bereiken. Door gebruik te maken van coaching op maat is het mogelijk om de mensen te laten groeien in hun functie. Hierbij wordt eerst gekeken naar de behoeften van de onderneming en het management zelf, om vervolgens naar de manager zelf te kijken. Bij ons is iedereen een VIP, de persoonlijke aandacht is het fundament van het succes.

Aan de slag met de professionals

Zelfreflectie, doelstellingen bepalen en lastige onderwerpen aan durven pakken. Dit zijn sleutelbegrippen binnen management coaching en dat wordt makkelijker wanneer je kiest voor coaching door de professionals. Wanneer je weet wat je kunt en hoe je dit in kunt zetten, dan is de functie van leider een natuurlijke keuze. Wil je weten hoe wij te werk gaan met management coaching of wil je eens met ons in gesprek over de mogelijkheden die er zijn? Neem gerust contact met ons op via 0611 95 43 90 of stuur een e-mail naar info@eavan.eu.