Ontwikkelassessment

Meer inzicht dankzij een ontwikkelassessment

Het lezen van een cv en het interviewen van een kandidaat volstaat lang niet in alle bedrijven. Bij leidinggevende of belangrijke functies gaat het om de competenties en de capaciteiten van de kandidaten én de ruimte om dit verder te ontwikkelen met de juiste ondersteuning. Dan kom je automatisch bij de ontwikkelassessment uit. Dit is een wat brede assessment waarbij gekeken wordt naar wat de kandidaat kan en welke potentie er is om te gebruiken binnen de groeimogelijkheden. Technisch gezien wordt er dus niet alleen gekeken naar wat de kandidaat op dit moment kan; er wordt binnen een ontwikkelassessment gekeken naar wat de kandidaat op termijn kan leren.

Neem contact op

Een breder advies na een ontwikkelassessment

Meer informatie nodig dan gegeven wordt na een standaard assessment? Wil je meer weten over de mogelijkheden die kandidaten hebben na een langere periode? Dan is de ontwikkelassessment de assessment om mee te nemen tijdens de evaluatie. De ontwikkelassessment leent zich niet alleen goed voor het rekruteringsgesprekken, het leent zich ook prima voor beoordelingsgesprekken waarbij gekeken wordt naar de toekomstige situatie binnen een onderneming. Na de ontwikkelassessment volgt altijd een eindgesprek waarin de resultaten doorgenomen worden met de kandidaat waarna de mogelijkheden overwogen worden.

Groeimogelijkheden zien en benutten

De juiste mensen op de juiste plek krijgen binnen een onderneming is slechts het begin. Uiteindelijk wil je de juiste mensen op de goede posities houden, ook wanneer dit een andere positie is dankzij de benutte groeimogelijkheden. Wil je zeker weten dat je de juiste kandidaat kiest die binnen de onderneming verder kan groeien of wil je het meeste uit het huidige personeelsbestand halen, overleg dan eens met ons de mogelijkheden rond een ontwikkelassessment. Je kunt direct contact met ons opnemen via 06 11 95 43 90 of stuur een e-mail naar info@eavan.eu.