Organisatie-ontwikkeling

Organisatieontwikkeling, verbetering van de organisatie zelf

Optimaal werken begint op een plek die zelf geoptimaliseerd is met een organisatie die functioneert naar behoren. Daarom kiezen steeds meer ondernemingen voor organisatieontwikkeling, een manier om harde en zachte (kern)factoren binnen de organisatie zelf aan te pakken. Hierbij kun je denken aan concrete onderwerpen zoals de interne systemen binnen de organisatie, de structuren, maar ook het ontwikkelen van vaardigheden bij de mensen in het personeelsbestand. Door een complete aanpak te gebruiken, worden de beste resultaten behaald en dat loont. Organisatieontwikkeling is daarom een kernbegrip geworden binnen ondernemingen die klaar willen zijn voor toekomstige groei en het optimaliseren van de mogelijkheden van morgen.

Neem contact op

Organisatieontwikkeling met verschillende trajecten

Elke onderneming heeft zijn eigen hindernissen, valkuilen en uitdagingen. Daarom zijn vaste trajecten binnen organisatieontwikkeling niet wenselijk en niet mogelijk. De persoonlijke aanpak is de sleutel tot succes binnen organisatieontwikkeling. Wij kijken samen met de organisatie naar de mogelijkheden om te werken aan een betere structuur en verdere ontwikkeling. Dit kan door te kijken naar de mogelijkheden rond gezond ondernemen, de HRM-diensten of de verbetering van de organisatie zelf. Welke stappen het best passen bij de onderneming, hangt af van de situatie (ofwel fase) waarin de onderneming zich bevindt. Zeker in transitieperiodes zijn er veel mogelijkheden om verbeteringen door te voeren.

Aan de slag met de eigenlijke organisatie

Het werken aan organisatieontwikkeling is een precies en uitdagend proces. Daarom ondersteunen we de organisatie graag bij het zoeken naar de juiste trajecten, aanpak en opties die er zijn. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen op het gebied van organisatieontwikkeling? Aarzel dan niet langer en neemt vandaag nog contact met ons op zodat we kunnen vertellen wat we doen, hoe we het doen en waarom onze aanpak succes heeft. Je kunt ons direct bellen op 06 11 95 43 90, maar je kunt ook geheel vrijblijvend een mail sturen naar info@eavan.eu.