Professionele loopbaancoaching

Professionele loopbaancoaching voor een beter succes

We komen dagelijks mensen tegen die hun huidige functie of afdeling ontgroeid zijn. Er is een gevoel van onrust, een idee dat de baan niet langer bij deze persoon past. Maar wanneer deze individu niet weet welke stappen gezet moeten worden en wat exact de mogelijkheden zijn, wordt hier niets mee gedaan. Maar blijven hangen op een ontgroeide functie is ook niet ideaal. Daarom is het goed om eens te reflecteren en te revalueren of een werknemer nog wel op de juiste plek staat. Door gebruik te maken van professionele loopbaancoaching wordt gemotiveerd en geïnspireerd zodat iedereen kan zien wat de opties zijn. Persoonlijke groei begint met professionele loopbaancoaching.

Neem contact op

Professionele loopbaancoaching toont de stappen die gezet moeten worden

Bij Eavan Consultancy staat professionele loopbaancoaching in het teken van persoonlijke aandacht. Iedereen heeft een eigen traject, persoonlijke wensen en voorkeuren die door de jaren heen verder groeien. Wanneer iemand zich verder ontwikkelt maar niet kijkt naar de loopbaan, dan komt de ontwikkeling tot stilstand. Deze persoon voelt zich niet gelukkig op zijn werk en ziet dat zijn functie, zijn talenten en persoonlijke normen en waarden uiteen gaan lopen. Dat is waarom professionele loopbaancoaching een belangrijk onderdeel is van ons pakket aan diensten. Professionele loopbaancoaching toont welke stappen gezet moeten worden, wat realistisch is en hoe je hier het beste mee omgaat.

Aan de slag met jouw loopbaan

Is het tijd om te revalueren waar je staat, wie je bent en welke functie bij je past? Wordt het tijd om professionele loopbaancoaching in te schakelen om meer te bereiken op het gebied van groei en persoonlijke ontwikkeling? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Je kunt ons bereiken via 06 11 95 43 90 of stuur een e-mail naar info@eavan.eu voor meer informatie over professionele loopbaancoaching.